İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları sonucunda hayatını kaybedenler için Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, bugün öğle namazı öncesi tüm camilerde selaların okunacağını ve öğle namazını müteakip gıyabi cenaze namazının kılınacağını duyurdu.
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, sosyal medya platformlarında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“İsrail'in Filistin'de gerçekleştirdiği saldırılarda vahşice hayatını kaybeden Müslüman kardeşlerimiz için bugün öğle namazı öncesi tüm camilerde selalar okunacak ve öğle namazının ardından gıyabi cenaze namazı kılınacaktır.”
İsrail'in Filistin'de yaptığı saldırılarda vahşice katledilen müslüman kardeşlerimiz için bugün öğle namazı öncesi bütün camilerde salalar okunacak ve öğle namazını müteakip gıyâbî cenaze namazı kılınacaktır.
— Prof. Dr. Ali Erbaş (@DIBAliErbas) October 17, 2023