Hasankeyf Meslek Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim elemanı ve öğrencileri, Hasankeyf Uygulama Oteli’nde 60 yaş üstü bireyleri ağırladı. Etkinlikte, katılımcılara keyifli anlar yaşandı
Turizm Fakültesi, Hasankeyf Meslek Yüksekokulu ve 60+ Tazelenme Üniversitesi öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen etkinlikte, kuşaklar arası bilgi, beceri ve tecrübe paylaşımı gerçekleştirildi.
Gastronomi programında, büyüklerin geleneksel mutfak anlayışı ile lisans ve ön lisans öğrencilerinin kullandığı modern gastronomi teknikleri bir araya getirildi. Dünya ve Batman mutfağından çeşitli lezzetler hazırlanarak sunumlar yapıldı; katılımcılar keyifli bir lezzet deneyimi yaşadı.
Farklı kuşakların bir araya gelerek bilgi, deneyim ve kültürlerini paylaştığı anlamlı bir etkinlik düzenlendi.
Rektör Prof. Dr. İdris Demir, 60+ Tazelenme Üniversitesi öğrencilerine yönelik uygulama dersleriyle hayat boyu öğrenme modelini desteklemek için Üniversite’nin tüm imkânlarını sunduklarını belirtti. Demir, "Sosyal sorumluluk projelerimizle kuşaklar arası iletişim, yardımlaşma ve dayanışmayı geliştirme hedeflerimiz doğrultusunda yediden yetmişe tüm öğrenci gruplarımızı keyifli organizasyonlarla bir araya getiriyoruz. Büyüklerimizin gözlerindeki mutluluğu görmek bizim için en büyük sevinç vesilesidir." dedi.