“15 Temmuz'dan önce de uyarmıştık tekrar uyarıyoruz” diyen HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Halef Yılmaz, “Darbeci Kemalistlerin baskı ve darbeye zemin hazırladığını göz ardı edip sorunları tevil ederek küçük görmek büyük problemlere yol açacaktır.” İfadelerini kullandı.

Sosyal medya platformu üzerinden bir mesaj yayımlayan HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Halef Yılmaz, “Ülkemizin akil insanları, 28 Şubat ve 15 Temmuz benzeri olayların tekrar yaşanmasına izin vermemeli ve bu konuda gereken önlemleri almalıdır.” ifadeleriyle uyarıda bulundu.

“Ülkemizi on yıllarca geri götürebilecek cuntacılara karşı sessiz kalmak, sonraki nesillere haksızlıktır”

Hükümete ‘Darbe’ Uyarisi; Hazirlik Var 2

Yılmaz yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“15 Temmuz'dan önce de uyarmıştık!

Tekrar Uyarıyoruz!

Ülkemizin akil insanları, 28 Şubat ve 15 Temmuz benzeri olayların tekrar yaşanmasına izin vermemeli ve bu konuda gereken önlemleri almalıdır.

Unutulmamalıdır ki; 28 Şubat döneminde hükümet, darbecilerin darbe hazırlığı için yaptıklarını tevil etmiş ve dayatmalarını da kabul etmişti. Ancak bu, darbecileri durdurmadı; aksine, zalimlerin iştahını kabarttı ve darbeyi gerçekleştirdiler.

Şu anda da darbeci Kemalistlerin baskı ve darbeye zemin hazırladığını göz ardı edip sorunları tevil ederek küçük görmek büyük problemlere yol açacaktır.

Önceden yaşanmış tecrübelerden ders çıkarmak gerekir. Ülkemizi on yıllarca geri götürebilecek cuntacılara karşı sessiz kalmak, sonraki nesillere haksızlıktır. Bu bilinçle hükümet, geçmişte yaşananlardan ders çıkarmalı ve gerekli adımları atmalıdır.”

Kaynak: (Bülten)