Kırşehir Emniyet Müdürlüğü’ne tayini çıkan polis memur Ömer Cihan’ın ailesiyle yola çıktığı öğrenildi. Aysun Fatma Cihan’ın Ağrı Belediye Başkanlığı özel kalem müdürlüğünde görev yaparken Kırşehir'de görevlendirildiği belirlendi.

Ki̇mli̇kleri̇ Belli̇ Oldu; Kari Kocanin Kirşehi̇r'e Tayi̇nleri̇ Çikmiş 2

Erzincan-Sivas kara yolunda tır ile ticari taksinin çarpışması sonucu meydana gelen feci trafik kazasında 1’i bebek toplam 4 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı. Kopan bacağı hastaneye yetiştirmek için sağlık ekipleri zamanla yarıştı. Kaza mahalli adeta savaş alanını andırdı.

Kaza yeri savaş alanını andırdı, bir yaralının bacağı koptu

Erzincan Sivas Karayolunda Feci Kaza 4 Ölü 2 Yaralı 6

Kaza, bugün saat 14. 45 sıralarında Erzincan - Sivas kara yolu Sakaltutan Geçidi mevkiinde meydana geldi. 04 T 0256 plakalı ticari araç taksi ile yoldan çıkarak karşı şeride geçtiği tahmin edilen 71 ACY 330 plakalı eşya yüklü tır çarpıştı. Kazada ticari taksi tamamen hurda yığınına dönerken araçta bulunan sürücü, polis ailesi ve bebekleri olmak üzere toplam 4 kişi hayatını kaybetti, tır sürücüsüyle birlikte toplam 2 kişi ağır yaralı olarak Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaza mahallinde bir yaralının bacağı koptu, yaralının kopan bacağı ile sağlık ekipleri tarafından adeta zamanla yarışılarak hastaneye ulaştırıldı.

Erzincan Sivas Karayolunda Feci Kaza 4 Ölü 2 Yaralı 7

Hastaneye kaldırılan 2 yaralının da hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ticari taksinin içerisinden AFAD ekiplerince çıkarılan cesetler hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU; KARI- KOCANIN KIRŞEHİR'E TAYİNLERİ ÇIKMIŞ

Erzincan Sivas Karayolunda Feci Kaza 4 Ölü 2 Yaralı 8

Erzincan Sakaltutan mevkisinde meydana gelen trafik kazasında Ağrı Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ömer Cihan, eşi Aysun Fatma ve çocukları Batuhan hayatını kaybetti. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü’ne tayini çıkan polis memur Ömer Cihan’ın ailesiyle yola çıktığı öğrenildi. Aysun Fatma Cihan’ın Ağrı Belediye Başkanlığı özel kalem müdürlüğünde görev yaparken Kırşehir'de görevlendirildiği belirlendi.

Ağrı’dan Ayrılırken helallik istemiş

Trafik kazasında eşi polis memuru Ömer Cihan ile birlikte vefat eden Ağrı Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’nde görev yapan Aysun Fatma Cihan’ın kentten ayrılmadan önce sosyal medya hesabından helallik istediği ortaya çıktı. Cihan, mesajında şunları ifade etti:

Ki̇mli̇kleri̇ Belli̇ Oldu; Kari Kocanin Kirşehi̇r'e Tayi̇nleri̇ Çikmiş 4

"Kendime yurt bilmezken gittiğimiz yerleri, ilk kez yurt bildiğim bir yerden ayrılmanın üzüntüsünü derinden yaşıyorum. İnsanıyla, havasıyla, toprağıyla adım adım gezdiğim sokakları ile ayrılıyorum senden Ağrı. Birlikte oturup kalktığımız, ani gelen gidişle veda edemediğim kim varsa haklarınızı helal edin. Bugün bir kez daha gördüm ki önemli olan güzelliklerle ayrılabilmek. İyi anılar, izler bırakabilmekmiş. Ne mutlu bana. Tekrar görüşmek dileğiyle."

Ki̇mli̇kleri̇ Belli̇ Oldu; Kari Kocanin Kirşehi̇r'e Tayi̇nleri̇ Çikmiş 3

Taksi sürücüsü Eren Kılıç’ın bekar olduğu cenazesinin işlemlerden sonra Ağrı’ya getirileceği belirtildi.

Erzincan Sivas Karayolunda Feci Kaza 4 Ölü 2 Yaralı 10

Erzincan Sivas Karayolunda Feci Kaza 4 Ölü 2 Yaralı 9

Erzincan Sivas Karayolunda Feci Kaza 4 Ölü 2 Yaralı 11

Erzincan Sivas Karayolunda Feci Kaza 4 Ölü 2 Yaralı 1

Erzincan Sivas Karayolunda Feci Kaza 4 Ölü 2 Yaralı 4

Kaynak: (İHA-DHA)