Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği ABD'nin başkenti Washington'daki temaslarını sürdürüyor.

Erdoğan, zirve çerçevesinde Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile zirvenin gerçekleştirildiği Walter E. Convention Center'da bir araya geldi.

MELONI İLE GÖRÜŞME

NATO Atlantik Konseyi Devlet ve Hükümet Başkanları Oturumu sonrasında Erdoğan, İtalya Başbakanı Meloni ile de Walter E. Convention Center'da bir görüşme yaptı.

İki lider, Türkiye ile İtalya arasındaki ilişkileri ve bölgesel ile küresel konuları masaya yatırdı. Görüşmede Erdoğan, iki ülke arasındaki ilişkilerin atılacak adımlarla daha da gelişeceğini ve bu yönde çalışmalara devam edeceklerini vurguladı.

Resim Ac2Ef1E2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölgedeki gerginliklerin barışçıl yollarla sona erdirilmesi için Türkiye'nin tüm gücüyle çalıştığını ve diğer ülkelerin de bu çabaya katkı sağlaması gerektiğini ifade etti.

ERDOĞAN SCHOLZ İLE BİR ARAYA GELDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi dolayısıyla geldiği Washington'da temaslarına devam ediyor. NATO Atlantik Konseyi Devlet ve Hükümet Başkanları Oturumu'nun ardından Erdoğan, Almanya Başbakanı Scholz ile zirvenin düzenlendiği Walter E. Convention Center'da bir araya geldi.

Resim 3F1C4A8C

Kaynak: AA