Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, gıda toptancıları, kasap ve lokantalarda denetimler yaparak halkın sağlıklı gıdaya ulaşması için çalışmalarını sürdürüyor.

Sağlık İşleri ve Zabıta daire başkanlıkları ekipleri, tavuk eti satan işletmeler ve kilo işi pişirme yapan esnaflara yönelik denetim yaptı.

Diyarbakır’da Son Kullanım Tarihi Geçmiş 100 Kilo Ete El Konuldu 1

Yapılan çalışmada, son kullanım tarihi geçmiş 100 kilogram tavuk etine ekiplerce el konularak imha edildi, iş yerleri hakkında yasal işlem uygulandı.

Büyükşehir Belediyesi, halkın güvenli gıdaya ulaşması için gerekli her türlü tedbiri alarak denetimlere devam edecek.

Diyarbakır’da Son Kullanım Tarihi Geçmiş 100 Kilo Ete El Konuldu 2

Kaynak: (DBB Basın Bülteni)