Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından hayata geçirilen bu projede, normalde ücretsiz çorba dağıtımı yapılan İkram Çeşmeleri, sıcak hava nedeniyle limonata sunumu için kullanılıyor. Dicle Üniversitesi Poliklinikleri, Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Poliklinikleri önüne kurulan bu çeşmelerden hafta içi her gün 15.00-17.00 saatleri arasında limonata akıyor.

7 J9 A0029 3000X2000

Kasım Ayında Çorba İkramı Başlayacak

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Serkan Demirkıran, bugüne kadar 60 bin kişinin bu hizmetten faydalandığını belirterek, Kasım ayı itibariyle soğukların başlamasıyla birlikte limonata ikramı yerine çorba dağıtımına geçileceğini söyledi. Demirkıran, "Kış ayları boyunca halka çorba ikramlarımız devam edecek. Halk belediyeciliği anlayışıyla hizmetlerimiz sürecek" dedi.

Vatandaşlar Memnuniyetlerini Dile Getirdi

Yurttaşlardan Emin Fidancı, limonatanın kalitesinden memnun kaldığını ifade ederek, "Geçerken gördüm, tadına baktım, gerçekten çok güzel ve organik. Hizmetlerden dolayı teşekkür ederim" dedi. Bir başka vatandaş, Seyfettin Kaya ise, Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetleri övgüyle değerlendirerek, "Belediyemiz çok iyi işler yapıyor. Limonatanın da tadı mükemmel" şeklinde konuştu.

1 (51)

Kaynak: DBB Bülten