Operasyonda, şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda; 5 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet av tüfeği, 150 adet çeşitli ebatlarda fişek, 15 adet ajanda (mağdur bilgilerini içeren), mağdurlara ait çok sayıda çek, senet, tapu senedi, araç satış sözleşmesi ve vekaletname ele geçirildi.
Şüphelilerin, nakit para ihtiyacı olan vatandaşlara yüksek oranlarla faizle para verdikleri, ileri tarihli çekleri kırdıkları ve borçlarını ödemeyenlerin mallarına el koyarak mağdur ettikleri tespit edildi.
Çalışmalarda, 60 mağdurun olduğu ve yaklaşık 30 milyon TL'lik şüpheli hesap hareketi gerçekleştirildiği belirlendi.
Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemece tutuklanan 5 şüpheli, cezaevine gönderildi. 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.