Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre,

  

Diyarbakır-Silvan yolunun 40-45. kilometrelerinde yapılan yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden çift yönlü olarak sağlanmaktadır.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Akmeşe-Adapazarı kavşakları arasında Ankara-İstanbul yönünde yapılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle trafik akışı diğer yönden çift yönlü olarak sağlanmaktadır.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun 1-3. kilometreleri arasında, Belevi Viyadüğü'nde devam eden bakım, onarım ve yenileme çalışmaları dolayısıyla İzmir-Aydın yönü trafiğe kapatılmış olup, ulaşım karşı yönden iki yönlü olarak gerçekleştirilmektedir.

TAG Otoyolu'nun Osmaniye Batı-Toprakkale kavşakları arasındaki 0-1. kilometrelerindeki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım Gaziantep yönünden çift yönlü olarak sağlanmaktadır. Ayrıca, Toprakkale gişesi giriş-çıkış kavşak kolları üstyapı çalışmaları sebebiyle trafiğe kapatılmıştır.

Kayseri-Kırşehir yolunun 86-95. kilometrelerinde yapılan bordür çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaretlerine dikkat etmeleri önemlidir.

Eskişehir-Seyitgazi-Eskişehir-Afyon il sınırı yolunun 71-93. kilometrelerinde devam eden asfalt sathi kaplama çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü olarak akmaktadır.

Sinop-Samsun yolunun 47-48. kilometrelerinde yapılan üst geçit çalışmaları sebebiyle trafik her iki yönde kontrollü olarak ilerlemektedir.

Artvin-Şavşat-Ardahan yolunun 0-45. kilometrelerinde yapılan yol şevi temizlik çalışmaları nedeniyle güzergah kısa sürelerle kapatılarak ulaşım tek şerit üzerinden sağlanmaktadır.

Korkuteli-Elmalı yolunun 28-29. kilometrelerinde yürütülen patlatmalı kazı çalışması sebebiyle 10.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacaktır.

Devrek-Çaycuma-Bartın yolunun 7-28. kilometrelerinde yapılan asfalt sathi kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Editör: Murat Tanrıkulu