Merkez Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesinde 21 Ağustos tarihinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni 19 gün sonra bulundu.

Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni 19 gün sonra köye yaklaşık 3 kilometre mesafede bulunan gölet yanında bir çuval içinde bulundu.

Diyarbakır Narin’in Defin Işlemleri Için Hazırlık Sürüyor 2

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ulaşılan cansız bedeni, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Güran'ın yakınları, adli tıp kurumunun önünde bekleyişini sürdürüyor.

Narin'in cansız bedenini bulan ekipler olay yerinde incelemelerini tamamladıktan sonra detaylı otopsi için cenazeyi Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna getirildi.

Diyarbakır Narin’in Defin Işlemleri Için Hazırlık Sürüyor 6

Narin Güran’ın ağabeyi B.G’nin cenazeyi teşhis için içeri girdiği belirtildi. Güran’ın nasıl öldüğü, kaç gün suda beklediği, Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak incelemelerin ardından açıklığa kavuşacak.

Geniş güvenlik önlemleri altında defin için hazırlıklar sürdürülüyor

Diyarbakır Narin’in Defin Işlemleri Için Hazırlık Sürüyor 3

Narin Güran’ın Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemleri sürüyor. Küçük kızın yakınları kurumun önünde beklerken, mahalle mezarlığında da defin işlemleri için hazırlıklar başladı. Mezarlığa getirilen kepçe, mezar açmaya başladı.

Mahallede alınan geniş güvenlik önlemleri ise sürüyor.

Diyarbakır Narin’in Defin Işlemleri Için Hazırlık Sürüyor 4

Diyarbakır Narin’in Defin Işlemleri Için Hazırlık Sürüyor 5

Diyarbakır Narin’in Defin Işlemleri Için Hazırlık Sürüyor 7

Kaynak: (DHA)