Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre,

Diyarbakır-Bismil-Batman yolunun 12-18. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir şeridinden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Anadolu Otoyolu'nun Abant-Kaynaşlı Kavşağı (Bolu Dağı geçişi) İstanbul yönünde tünel portal uzatılması ve viyadüklerde genleşme derzi yenileme çalışmaları nedeniyle trafik akışı kesildi. Ulaşım, Abant Kavşağı'ndan D-100 devlet yoluna yönlendirilerek Kaynaşlı Kavşağı'ndan tekrar otoyola bağlanıyor.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun 1-3. kilometrelerinde Belevi Viyadüğü'nde genleşme derzi bakım, onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle İzmir-Aydın yönünde yol kapatılarak, ulaşım karşı şeritten iki yönlü olarak sağlanıyor.

TAG Otoyolu'nun Osmaniye Batı-Toprakkale Kavşağı arasındaki 0-1. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle trafik yön değiştirilerek, ulaşım Gaziantep yönünde iki yönlü ve kontrollü olarak veriliyor. Toprakkale gişesi giriş-çıkış kavşak kolları da üstyapı onarım çalışması nedeniyle kapatıldı.

Sakarya-Bilecik yolunun 11-14. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları dolayısıyla Sakarya yönü trafiğe kapatılmış olup, ulaşım Bilecik yönünden gidiş-geliş şeklinde devam ediyor.

Ankara-Çankırı yolunun 13-16. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları sebebiyle trafik kontrollü şekilde sağlanıyor.

Nevşehir-Ürgüp yolunun 20-25. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir şeridinden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 34-39. kilometrelerinde asfalt yenileme çalışmaları dolayısıyla ulaşım İnegöl-Bursa istikametinden iki yönlü olarak sürdürülüyor.

Karabük-Eskipazar yolunun 2-4. kilometrelerinde meydana gelen heyelan sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir şeridinden iki yönlü olarak devam ediyor.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun 9. kilometresinde (Vakfıkebir şehir geçişi) yapılan hemzemin kavşak çalışması nedeniyle Trabzon yönündeki ulaşım tek şeritten kontrollü şekilde sağlanıyor.

Editör: Murat Tanrıkulu