Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre,

  

Diyarbakır-Bismil-Batman yolunun 12-18. kilometrelerinde yapılan yol çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) kesiminin Gelibolu Güney-Lapseki kavşakları arası 1-3. kilometrelerinde, 1915 Çanakkale Köprüsü ve yaklaşım viyadükleri üzerinde yapılan bakım-onarım çalışmaları nedeniyle her iki yönde de sağ veya sol şeritler trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 51-52. kilometrelerinde süren yol yapım çalışmaları nedeniyle Ankara-Kahramankazan istikametinde ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Gelibolu-Eceabat yolunun 53-60. kilometrelerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Bergama-Soma yolunun 8-9. kilometrelerinde süren yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Aydıncık-Anamur yolunun 23-25. kilometrelerinde (Büyükeceli-Yanışlı mevkileri) yapılan patlatmalı yol yapım çalışmaları sebebiyle 09.00-17.00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Altınoluk-Edremit yolunun 18-19. kilometrelerinde betonarme istinat duvarı yapım çalışmaları nedeniyle Edremit istikametinde tek şerit trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Bartın-Safranbolu yolunun 2-15. kilometrelerinde süren asfalt sathi kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri bekleniyor.

Kalkan-Kaş yolunun 0-1. kilometrelerinde devam eden yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Artvin-Erzurum yolunun 0-55. kilometrelerinde yol şevi temizlik çalışmaları sebebiyle yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Editör: Murat Tanrıkulu