Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre:

  

Diyarbakır-Silvan yolunun 40-45. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolların bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Anadolu Otoyolu'nun Yeniçağa-Bolu Doğu kavşakları arasında, 20-22. kilometrelerde üstyapı onarım çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle İstanbul istikameti trafiğe kapatılmış olup, ulaşım diğer yönden iki yönlü ve kontrollü sağlanıyor.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Bahçe-Nurdağı kavşakları arasında, 1-5. kilometrelerde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Adana yönü trafiğe kapatılmış ve ulaşım Gaziantep yönünden iki yönlü olarak devam ediyor.

Anadolu Otoyolu'nun Abant-Kaynaşlı kavşakları (Bolu Dağı Geçişi) İstanbul istikametinde, tünel portal yapısının uzatılması ve viyadüklerde genleşme derzi yenileme çalışmaları yapılıyor. Sürücüler, Abant Kavşağı'ndan D-100 devlet yoluna yönlendirilerek, Kaynaşlı Kavşağı'ndan tekrar otoyola girebiliyor.

Tekirdağ-Büyükçekmece yolunun 24-28. kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle İstanbul yönü trafiğe kapatılmış olup, ulaşım diğer yönden iki yönlü sürdürülüyor.

Salihli-Kula-Uşak yolunun 33-38, yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolların bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Vezirköprü-Havza yolunun 4-7. kilometreleri arasında yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü olarak devam ediyor.

Söğüt-Korkuteli yolunun 2-6. kilometreleri arasında, çeşitli kesimlerde yapılan çalışmalar nedeniyle sürücülerin trafik işaretlerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Nevşehir-Ürgüp yolunun 20-25, yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolların bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Tirebolu-Doğankent yolunun 10-32. kilometreleri arasında şev temizliği çalışmaları nedeniyle saat 18.00'e kadar yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılacak ve ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak.

Editör: Murat Tanrıkulu