Bismil İstasyon Caddesi ve Tepe Mahallelerinde gerçekleştirilen ziyarette, yaşanan adaletsizlik ve hukuksuzluklara karşı Diyarbakır’da yapılacak mitinge halktan katılım sağlanması istendi. Yapılacak olan mitingin amacına değinen, DEM Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu, “PKK Lideri Sayın Abdullah Öcalan üzerindeki tecrit kırılmadan. Ülkede hiçbir Demokrasi ve Adaletten söz edilemez” dedi.

Dem Parti Milletvekili Ve Bismil Belediye Eş Başkanları Bismil Halkını Mitinge Davet Etti 2

Oduncu, “PKK Lideri Abdullah Öcalan’ın üzerindeki tecrit kaldırılmadan Ülkede asla demokrasi ve adaletten söz edemeyiz. Bu nedenle ülkemizde adalet ve barışın tesis edilmesi için Diyarbakır’da yapacağımız mitinge güçlü bir katılım sağlamalıyız. Ülkemizde demokrasi ve adalet tesis edilmeden ülkenin ekonomik durumunun da düzelmesi mümkün değil. Bu anlamda güçlü bir iradeyle Diyarbakır mitingine katılım sağlamalıyız” ifadelerini kullandı.

Dem Parti Milletvekili Ve Bismil Belediye Eş Başkanları Bismil Halkını Mitinge Davet Etti 1

Bismil’den araçlar kaldırılacak

DEM Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu, İlçe Belediye Eş Başkanları ve Partililer, halka ve esnaflara el ilanları dağıtarak yapılacak miting hakkında bilgilendirdiler.

DEM Parti heyeti, pazar günü Diyarbakır’da yapılacak mitinge katılım için Bismil ilçesinin değişik noktaların araç kaldırılacağını belirttiler.

Dem Parti Milletvekili Ve Bismil Belediye Eş Başkanları Bismil Halkını Mitinge Davet Etti 3

Kaynak: (Bismil Belediyesi Basın)