Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre,

Anadolu Otoyolu'nun Abant-Kaynaşlı kavşakları arasında (Bolu Dağı Tüneli dahil) İstanbul yönünde tünel portal yapısının uzatılması ve viyadüklerde genleşme derzi yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu sebeple, sürücüler Abant Kavşağı'ndan D-100 devlet yoluna yönlendirilip, Kaynaşlı Kavşağı'ndan tekrar otoyola girebiliyor.

TAG Otoyolu'nun Aslanlı Tüneli ile Nurdağı Kavşağı arasındaki kesimde deprem hasarlarının giderilmesi ve üstyapı onarımı çalışmaları nedeniyle 5-7. kilometreler arasında bant aktarımı yapılarak, ulaşım Adana yönünden iki yönlü ve kontrollü sağlanıyor.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde kedi yolu söküm çalışmaları kapsamında cuma ve pazar günleri hariç, 22.00-06.00 saatleri arasında Ankara yönünde sağdan iki şerit trafiğe kapatılıyor.

Ankara Çevre Otoyolu'nun İvedik-Yakacık bağlantısını sağlayan Yükseltepe-2 üst geçit köprülerinde devam eden yapım çalışmaları nedeniyle havalimanı istikametinde sol şerit kapatılmış olup, trafik diğer şeritlerden sağlanıyor.

Beyşehir-Isparta yolunun 25-44. kilometreleri arasındaki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü şekilde devam ediyor.

Altınoluk-Edremit yolunun 18-19. kilometrelerinde betonarme istinat duvarı yapım çalışmaları nedeniyle Edremit yönünde bir şerit trafiğe kapatılmış durumda ve ulaşım kontrollü şekilde sürdürülüyor.

Nevşehir-Ürgüp yolunun 20-25. kilometreleri arasındaki yapım çalışması dolayısıyla ulaşım, bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü olarak sağlanıyor.

Sivas-Ulaş yolunun 19-25. kilometrelerinde devam eden çalışmalar nedeniyle Kangal yönü trafiğe kapatılmış olup, ulaşım diğer şeritten iki yönlü olarak sürdürülüyor.

Trabzon-Torul yolunun 42. kilometresinde, bölünmüş yolun Torul-Trabzon yönündeki Başarköy Tüneli mevkisinde üstyapı onarım çalışmaları dolayısıyla ulaşım tek şeritten kontrollü olarak yapılıyor.

Korkuteli-Elmalı yolunun 28-29. kilometrelerinde patlatmalı kazı çalışmaları nedeniyle 10.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.

Muhabir: Murat Tanrıkulu