Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre,

TEM Otoyolu'nun Kınalı Kavşağı ile Gümüşova Kavşağı arasındaki çeşitli kesimlerde üstyapı yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle her gün saat 22.00-06.00 arasında şerit daraltmaları yapılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.

Anadolu Otoyolu'nun Abant Kavşağı ile Kaynaşlı Kavşağı arasındaki Bolu Dağı Geçişi İstanbul yönünde tünel portal yapısının uzatılması ve viyadüklerdeki 4 genleşme derzinin yenilenmesi çalışmaları nedeniyle trafik kapatılarak, ulaşım Abant Kavşağı'ndan D-100 devlet yoluna yönlendirilip Kaynaşlı Kavşağı'ndan tekrar otoyola bağlanıyor.

İzmir-Çeşme Otoyolu'nun İzmir yönünde Zeytinler Kavşağı sonrasında 11-12. kilometreler arasındaki üstyapı yenileme çalışması nedeniyle sağ ve emniyet şeritleri trafiğe kapalı olup, ulaşım sol ve orta şeritten devam ediyor.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Bahçe Kavşağı ile Nurdağı Kavşağı arasındaki 1-5. kilometreler arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Adana yönü trafiğe kapatılarak, ulaşım Gaziantep yönünden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Kayseri-Niğde yolunun 24-28. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak yapılıyor.

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 40-44. kilometreleri arasında asfalt yenileme çalışmaları sebebiyle İnegöl-Bursa yönü trafiğe kapalı olup, ulaşım Bursa-İnegöl yönünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

İnebolu-Abana-Çatalzeytin yolunun 25-43. kilometreleri arasında asfalt sathi kaplama çalışmaları sürüyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Bingöl-Solhan yolunun 1-6. kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları yapıldığından ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Suşehri-Gölova-Altköy yolunun 4-7. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

Tirebolu-Doğankent yolunun 10-32. kilometreleri arasındaki çeşitli kesimlerde yol şevi temizlik çalışması nedeniyle saat 08.00-18.00 arasında yol kısa süreli trafiğe kapatılarak, ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Editör: Murat Tanrıkulu