Diyarbakır’ın Bismil ilçesi Uğurlu (Şerefîka) Köyünden olan 17 yaşındaki Mustafa Demirbölek, ailesi ile birlikte Batman merkezde ikamet ediyordu.

Özel bir alışveriş merkezindeki restoranda garson olarak çalışan Mustafa Demirbölek 12 Eylül 2024 tarihinde akşam eve dönmedi. Telefonunu birkaç kez arayan babası, herhangi bir cevap alamadı. Otomatik SMS ile meşgule atılan telefon yarım saat sonra kapandı.

Oğlunun telefonunun kapanmasının ardından durumdan kuşkulanan Mustafa Demirbölek’in Babası Hıyasettin Demirbölek gece Batman Emniyet Müdürlüğü’ne giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Bismilli Genç, 24 Gündür Kayıp 2

Demirbölek’ten 24 gündür haber alınamıyor

12 Eylül tarihinde evden ayrılan Mustafa Demirbölek’ten yaklaşık 24 gündür haber alınamıyor. Polis ekipleri MOBESE ve KGYS kameraları ile HTS kayıtları üzerinden Demirbölek’in gidebileceği yerleri tespiet etmeye çalışıyor.

İstanbul’da görüldüğü iddia edildi

Bismilli Genç, 24 Gündür Kayıp Kapak 1

Mustafa Demirbölek’in ailesini arayan arkadaşlarından biri, Demirbölek’i İstanbul’un Bağcılar ilçesinde gördüğünü iddia etti. Bunun üzerine İstanbul’a giden aile, Bağcılar ilçesinde bulunan polis karakollarına başvurdu.

İstanbul’da da çalışma başlatan polis ekipleri, MOBESE ve KGYS kameraları ile HTS kayıtları üzerinden Demirbölek’e ait bir iz bulmaya çalıştı. Aileden edinilen bilgilere göre orada da Demirbölek’e ait herhangi bir iz bulunamadı.

Ailesi ile herhangi bir sorunu yok

 

Bismil Haber’e konuşan Mustafa Demirbölek’in Amcası İsmet Demirbölek, Mustafa’nın ailesi ya da çevresi ile hiçbir sorunu olmadığını belirtti. 4 çocuklu ailede evin tek çocuğu olan Mustafa’nın aniden ortadan kaybolduğunu ve hayatından endişe ettiklerini belirten Amca Demirbölek, bir an önce kendisinden bir haber almak istediklerini ifade etti.

Bismilli Genç, 24 Gündür Kayıp 3

Çalıştığı yere ‘3 günlük yasımız var’ demiş

Amca Demirbölek, Mustafa Demirbölek’in çalıştığı işyerinden ‘3 günlük yasımız var’ diyerek izin istediğini ve ayrıldığını ancak o tarihte herhangi bir yas veya taziyelerinin olmadığını aktardı.

Demirbölek Ailesi, İstanbul, Diyarbakır ve Batman’da çocuğunu arıyor. Aile çocuğu gören veya herhangi bir haber alanların aşağıdaki numaralardan kendileri ile irtibata geçmelerini istiyor.

Babası: 0539 365 06 50

Amcası: 0533 638 93 05

Muhabir: (Kamuran Turgay)