Polis mahallelerin ücra köşelerinde gece uygulama başlattı. Polisin civar tenha mahalle köşelerinde uygulaması vatandaşlar memnuniyetle karşıladı. 

Uygulamada vatandaşlar memnun

TOKİ Mezarlık ve civarında gerçekleştirilen denetimlere, Bismil ilçe emniyet müdürlüğü, Asayiş Şube ile Önleyici Hizmetler, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Trafik Denetleme şube müdürlüğü ekipleri katıldı.

I M G 9572

Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler 03.09.2024 tarihinde 21:30-23:00 saatleri arasında, TOKİ Mezarlık ve civarında icra edilen uygulamada, 20 araç ve 67 şahıs sorgulanmış olup, üç araç sürücüsüne alkol ve ehliyetsiz araç kullanmaktan toplamda 38.832 TL cezai işlem uygulandı. 

Uygulama noktalarında durdurulan araçlar detaylı aranırken sürücü ve yolcuların kimlikleri kontrol edildi.

I M G 9573

Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, her türlü suç ve oluşumuna karşı mücadelenin kesintisiz olarak süreceğini belirtti.

Bismilin ücra ve tenha mahallelerinde asayiş uygulaması, Bismille atanan Kaymakam Recep Hasar’ın göreve başlamasıyla hız kazandı. 

Kontrol

Vatandaşlar, asayiş uygulamasından memnun kaldıklarını belirterek, Bismil kaymakamı Recep Hasar’a ve emniyet teşkilatına teşekkür ettiler. 

Kaynak: Haber Merkezi