KAZA YERİ SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ
Haber verilmesi ile olay yerine 7 ambulans, 2 itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Diyarbakır- Bismil- Savur karayolu Tepe beldesi girişinde çırçır fabrika bölgesinde meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği ve 6 kişinin yaraladığı trafik kazasının ardından dram çıktı.
33 ANT 210 plakalı araç, Bismil istikametine seyir halinde iken karşı şeritten gelen 33 EBE 42 plakalı araç ile kafa kafaya çarpıştı. Ardından da arkadan gelen 2 araç daha kazaya karıştı.
Kaza sonucunda Aydın Yıldız (50), Mehmet Salım Dalgıç (55) ve Mele Sadık Dalgıç (75) olay yerinde hayatını kaybetti. 3’ü ağır olmak üzere toplam 6 kişide yaralandı.
Otomobil de bulunanların Arapkent köyündeki taziyeden döndükleri öğrenildi.
EMEKLİ İMAM, OĞLU VE DAMADI KAZA YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Batman’da ikamet eden Emekli imam Mele Sadık Dalgıç (75), oğlu Mehmet Salim Dalgıç (55) ve Damadı Bismil Mirzabey Köyünden Hacı Aydın Yıldız (50) trafik kazasında hayatını kaybetti.
YARALILARDAN 3’ÜNÜN DURUMU AĞIR
Kazada ağır yaralanan, Bismil Kurudere Köyünde R.F. (27), entübe edilirken S.G. (53) ve E.Y.’nin (40) hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.
A.i, V.A ve 5 yaşındaki bir çocuk da tedavi altına alındı.