Bismil İlçesinde ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ Hükümet Konağında düzenlen törenle kutlandı. Kaymakamlık Bahçesinde düzenlen Muhtarlar Gününü Törenine Bismil İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Haydar Dursun, Bismil İlçe Emniyet Müdürü Faruk Bilen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Doğan, İlçe Müftüsü Dr. Enver Polatoğlu, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Remzi Çekiç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Metin İçer, diğer kurum amirleri siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı.

Bismil’de Muhtarlar Günü Nedeniyle Çeşitli Etkinlikler Düzenlendi 4

Muhtarla Günü Töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından anıta çelenk sunulması ile devam etti.

Kaymakam Recep Hasar’dan Muhtarlar Derneği’ne ziyaret

Bismil’de Muhtarlar Günü Nedeniyle Çeşitli Etkinlikler Düzenlendi 1

Hükümet Konağında düzenlenen ‘Muhtarlar Günü’ etkinliğinin ardından Kaymakam Recep Hasar, beraberindeki protokol üyeleri ile beraber Muhtarlar Derneği’ne ziyarette bulundu.

Kaymakam Hasar ve heyetini Bismil Muhtarlar Derneği Başkanı Veysi Fidan karşıladı.

Kaymakam Recep Hasar, Muhtarlar Derneği Başkanı Veysi Fidan’ın nezdinde tüm muhtarların gününü kutladı.

Bismil’de Muhtarlar Günü Nedeniyle Çeşitli Etkinlikler Düzenlendi 2

Muhtarların sadece birer görevli değil, aynı zamanda halkın sorunlarına derman olan, köprü vazifesi gören kıymetli insanlar olduğunu ifade eden Kaymakam Hasar;

“Devletimizin her köşesinde vatandaşlarımızla iç içe olan muhtarlarımız, yerel demokrasinin en önemli temsilcileridir.

Bismil’imizde de muhtarlarımız, halkımızın sorunlarını dinleyerek çözüm üretmek için gece gündüz demeden çalışmaktadırlar. Bu fedakârlıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.” Diye konuştu.

Bismil’de Muhtarlar Günü Nedeniyle Çeşitli Etkinlikler Düzenlendi 3

Bismil’de Muhtarlar Günü Nedeniyle Çeşitli Etkinlikler Düzenlendi 5

Muhabir: (Kamuran Turgay)