Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Bismil Şube ekipleri, kış ayları öncesinde Bismillilerin altyapı konusunda herhangi bir sorun yaşamaması için çalışmalarına devam ediyor.

Bismil’de Di̇ski̇ Ekipleri Sonbahar Kış Hazırlıklarına Devam Ediyor 3

Onlarca personel ile saha çalışması yapan ekipler, her gün ilçenin farklı noktalarında bulunan yağmursuyu, ızgara, rögar ve menfez temizliklerini aralıksız şekilde sürdürüyor. Ekipler, her gün onlarca yağmursuyu ızgarasını elden geçiriyor.

KANALİZASYON ŞEBEKELERİ TEMİZLENİYOR

Bismil’de Di̇ski̇ Ekipleri Sonbahar Kış Hazırlıklarına Devam Ediyor 2

DİSKİ Bismil Şubesi ekipleri sonbahar ve kış aylarında vatandaşların yağışlardan etkilenmemesi adına yağmursuyu şebekelerini elden geçiriyor.

Bunun yanı sıra kanalizasyon şebekesinde olası yoğunluk ve tıkanıklıkların önüne geçebilmek adına temizlik çalışmalarına devam eden ekipler, kanalizasyon şebekelerinde her gün onlarca bacanın temizliğini gerçekleştiriyor. Ekipler, ayrıca vidanjörle günlük olarak kanalizasyon şebeke boru içi hat temizliği yapıyor.

Bismil’de Di̇ski̇ Ekipleri Sonbahar Kış Hazırlıklarına Devam Ediyor 5

İÇME SUYU ŞEBEKELERİ ONARILIYOR

Son günlerde sık sık su kesintilerinin yaşandığı ilçede DİSKİ ekipleri içme suyu şebekelerini onarıyor. Yoğun mesai harcayan ekipler, kış ayları gelmeden tüm içme suyu şebeke arıza ve bağlantılarını onarmayı hedefliyor.

Bismil’de Di̇ski̇ Ekipleri Sonbahar Kış Hazırlıklarına Devam Ediyor 4

Bismil’de Di̇ski̇ Ekipleri Sonbahar Kış Hazırlıklarına Devam Ediyor 6

Bismil’de Di̇ski̇ Ekipleri Sonbahar Kış Hazırlıklarına Devam Ediyor 7

Muhabir: (Hamdullah Çetin)