Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından Bismil İlçesinde ilaçlama çalışmalarına hız verildi. Bismil’de aralıksız ilaçlama çalışması yapan 4 ilaçlama aracına 5 ilaçlama aracı takviye edilerek ilaçlama yapan araç sayısı toplam 9 araca çıkarıldı.

Bismil’de Birçok Mahalle Ilaçlandı 1

Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ilaçlama ekipleri; sivrisinek, karasinek ve benzeri haşere popülasyonlarının insan sağlığını tehdit etmeyecek düzeyde tutulması için ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

14 mahallede 3 araçla sabaha kadar ilaçlama çalışması yapıldı

Bismil’de Birçok Mahalle Ilaçlandı 2

İlçe merkezinde bulunan Akpınar, Dumlupınar, Sanayi, Altıok, Fatih, mahalleleri gibi 14 merkez mahallede 3 araçla sabaha kadar ilaçlama çalışması yapıldı. Kırsal mahallelerde ise 6 ilaçlama aracıyla sabaha kadar çalışmalar sürdü. Sivrisinek, karasinek ve benzeri haşere popülasyonlarının insan sağlığını tehdit etmeyecek düzeyde tutulması için çalışmalara hız veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, yapılan çalışmayla vatandaşların sivrisinek ve haşeresiz bir yaz mevsimi geçirmelerini amaçladıklarını belirtti.

Bismil’de Birçok Mahalle Ilaçlandı 3

Muhabir: (Nurşen Ağar)