Diyarbakır’ın Bismil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İlçe merkezinde 50 bin metrekarelik kilitli parke taş döşeme çalışmasının ardından İlçeye bağlı kırsal mahallelerde 70 bin metrekare kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına start verildi.

Bismil’de 120 Bin Metrekare Kilitli Parke Taşı Çalışması 2

Fen İşleri Müdürlüğü yapılan kilitli parke taşı çalışmalarıyla birlikte köyde bulunan cadde ve sokakları toz ve çamurdan arındırmayı amaçladıklarını belirtti. İlçe merkezinde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda 50 bin metre karelik kilitli parke taş çalışmalarını tamamladıklarını belirten Fen İşleri Müdürlüğü, planlamalar dahilinde ilçe merkezinde yapılan çalışmaların kırsal mahallelerde de yapılacağını aktardılar.

120 bin metre kare kilitli parke taş döşenecek

Bismil’de 120 Bin Metrekare Kilitli Parke Taşı Çalışması 1

Kırsal mahallelerde yapılacak 70 bin metre kare kilitli parke taşı çalışmasıyla birlikte İlçede bu yıl 120 bin metre kare kilitli parke taşı döşeme çalışması tamamlanacağı belirtilen açıklamada, kilitli parke taşı döşeme çalışmasının yanı sıra deforme olmuş cadde ve sokaklarda ise bakım ve onarım çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Bismil’de 120 Bin Metrekare Kilitli Parke Taşı Çalışması 4

Bismil’de 120 Bin Metrekare Kilitli Parke Taşı Çalışması 3

Kaynak: (Bülten)