Diyarbakır'ın Bismil İlçesinde halk toplantısı düzenlendi. Seyrantepe Mahallesinde düzenlenen halk toplantısına Bismil Belediye Eşbaşkanları Mizgin Ekin, Güven Tanrıkulu, DEM Bismil İlçe Eşbaşkanları Mustafa Kurt, Methiye Çakmak, DBP İlçe Eşbaşkanı Zerife Güneş'ın Belediye Meclis Üyeleri, parti yöneticilerinin yanı sıra vatandaşlar katıldı. Kadınların ağırlıkta olduğu toplantıda açılış konuşan Bismil DEM partisi İlçe Eşbaşkanı Mustafa Kurt, son günlerde bölgede ve orta doğuda yaşanan siyasi gelişmeleri değerlendirdi.

Bismil Belediyesi Halk Toplantısı Düzenledi 3

Bismil Belediye Eşbaşkanı Güven Tanrıkulu, Halkın hizmetkarları olduklarını belirterek, “Belediyeye gelecek her bir kuruşu halkın hizmeti için kullanacağımızdan kimsenin şüphesi olmamasın” dedi.  Tanrıkulu, Bismil halkının ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri en kısa zamanda hayata geçirmek istediklerini ifade etti.

“Biz koordinatörüz, karar mercii halktır”

Bismil Belediyesi Halk Toplantısı Düzenledi 2

Her fırsatta halkla bir araya geleceklerini belirten Tanrıkulu, "Biz orada sadece siz halkımızın hizmetkarlarıyız. Bizler Belediyede koordinatörüz, halk ise karar mercidir. Buraya gelmemizin amacı halkımızın sorunlarını dinlemek ve var olan sorunlara halkımızla ortaklaşarak çözüm bulmaktır. Belediyeler 8 yıl büyük bir tahribata uğramıştır. Bu anlamda bize daha çok sorumluluklar düşmektedir. Gece gündüz çalışarak sorunlarını en kısa sürede çözmek için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Bismil Belediyesi Halk Toplantısı Düzenledi 3

İlçenin aciliyet arz eden sorunlarının tespiti ve çözümü için çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirten  Bismil Belediye Eş başkanı Mizgin Ekin, halkın sorunlarının tespiti ve birlikte çözüm yollarının bulunması için çalıştıklarını ifade etti.

Bismil Belediyesi Halk Toplantısı Düzenledi 1

Bismil Belediyesi Halk Toplantısı Düzenledi 5

Muhabir: (Nurşen Ağar)