Olay, sabah saatlerinde Döşemealtı ilçesi Duacı Mahallesi’nde meydana geldi. Aynur Ç. ve Mehmet A., 1,5 yıl önce Muratpaşa ilçesi Doğuyaka Mahallesi’ndeki evde Aynur Ç’nin iki oğluyla birlikte yaşamaya başladı. Bugün sabah saatlerinde Aynur Ç, oğlu B.Ç. ve birlikte yaşadığı Mehmet A, Döşemealtı’daki Duacı Mahallesi’ndeki ormanlık alana gitti. Burada ikili arasında bilinmeyen sebeple çıkan tartışma sonrasında Mehmet A, eline aldığı taşla Aynur Ç’ye vurmaya başladı. Mehmet A, oğlunun gözleri önünde kadını yere düşürdükten sonra başına taşla vurmaya devam etti. Kadının başını taşla ezerek öldüren Mehmet A, küçük çocuğu da yanına alarak oturduğu eve gitti. Mehmet A., gözlerinin önünde annesini öldürdüğü küçük çocuğu da olaya şahit olduğu gerekçesiyle boğarak öldürüp el, ayak ve boyun kısmını iple bağlayarak, evden çıktı.

Birlikte Yaşadığı Kadını Başını Taşla Ezerek, 8 Yaşındaki Oğlunu Ise Boğarak Öldürdü 1

Eve giden jandarma B.Ç'nin öldürüldükten sonra iple bağlanan cesediyle karşılaştı

Ormanlık alanda Aynur Ç’nin cansız bedenini görenlerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Kadının kimliğini belirleyen jandarma ekipleri yaptıkları araştırma sonucunda Mehmet A’yı yakaladı. Evde arama yapmak için adrese giden ekipler bu kez B.Ç'nin öldürüldükten sonra iple bağlanan cesediyle karşılaştı.

Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Mehmet A, sevgilisi Aynur Ç’yi yaşanan tartışma sırasında, küçük çocuğu da annesinin öldürülmesine şahit olduğu için boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Jandarma ekipleri tarafından evde yapılan incelemelerin ardından çocuğun ve annesinin cenazeleri, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken, Mehmet A. ise jandarma komutanlığına götürüldü.

Birlikte Yaşadığı Kadını Başını Taşla Ezerek, 8 Yaşındaki Oğlunu Ise Boğarak Öldürdü 2

İkisinin de suç dosyası kabarık!

Şüpheli Mehmet A’nın 17 farklı suçtan kaydı olduğu ve 5 kez evlendiği öğrenilirken, sevgilisi Aynur Ç’nin ise 20 farklı suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Kaynak: (DHA)