İl Jandarma Komutanlığı ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, Bahçe Mahallesi’nde 12 Nisan’da kaybolan çocuğun izine rastlamak amacıyla sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yeniden sahaya çıktı.
Ekipler, mahallenin içinden geçen dere çevresinin yanı sıra hem deniz hem de kara hattında detaylı arama çalışmaları gerçekleştiriyor.
Zaman zaman gyrocopter desteğiyle sürdürülen çalışmalarda, iz takip köpekleri ve dronlar da kullanılarak geniş çaplı tarama yapılıyor.
Cumali Timi’den haber alamayan ailesinin durumu yetkililere bildirmesi üzerine başlatılan arama faaliyetlerinde, jandarma ekipleri daha önce çocuğa ait olduğu değerlendirilen bir terliği dere yatağında bulmuştu. Arama kurtarma ekipleri çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.