Mesleğine dair bilgilendirmelerde bulunan Cumhuriyet BaşsavcıEnes Kocakale gençlere tavsiyelerde bulunup hayata dair anılarını ve tecrübelerini aktardı.

Öğrenciler tarafından çok yoğun ilgi gösterilen konferansta Bilimkent öğrencilerinin güncel konularla ilgili merak ettikleri özellikle de kamuoyunu meşgul eden konulara dair sordukları sorular Kocakale tarafından açıklıkla ve samimiyetle cevaplandırıldı.

Başsavcı Kocakale, Bilimkent Öğrencileriyle Bir Araya Geldi 1

Yaklaşık 1 saat süren konferansta öğrencilere geleceğe dair tavsiyelerde bulanan Başsavcı Enes Kocakale gençlere dair daima umut beslediğini, gençlerin hepimizin geleceği olduğunun altını çizdi.

Başsavcı Kocakale, Bilimkent Öğrencileriyle Bir Araya Geldi 2

Her ay farklı bir meslek ve farklı bir konuyla öğrencilerini Kariyer Günleri kapsamında bilgilendiren özellikle alanında başarılı olmuş kişilerle öğrencilerini buluşturan Özel Bismil Bilimkent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Serhat Güzel: "Gayemiz gençlerimizi hayatta başarılı olan insanlarımızla buluşturup onların içinde var olan o cevheri harekete geçirmektir. Biz biliyoruz ki gençlerimiz umudumuzdur, bütün çabamız gençlerimizin gelecekte iyi yerlere gelmesidir." dedi

Başsavcı Kocakale, Bilimkent Öğrencileriyle Bir Araya Geldi 4

Bilimkent öğrencileriyle çeşitli projeler için Polonya'ya gidecek

Kariyer Günleri kapsamında çalışmalarının devam edeceğini belirten Bilimkent Lisesi Müdürü Serhat Güzel, bu yıl içeresinde öğrenci değişim programı kapsamında Bilimkent öğrencileriyle çeşitli projeler için Polonya'ya gideceklerini belirtti.

Başsavcı Kocakale, Bilimkent Öğrencileriyle Bir Araya Geldi 3

Başsavcı Kocakale'ye teşekkür

Serhat Güzel, “Sayın Başsavcımızın aramızda olması bizim için öğrencilerimiz için oldukça kıymetliydi. Bizimle paylaştıkları değerli bilgiler ve tecrübeleri için kendilerine teşekkür ederiz” diye sözlerini noktaladı.

Başsavcı Kocakale, Bilimkent Öğrencileriyle Bir Araya Geldi 6

Başsavcı Kocakale, Bilimkent Öğrencileriyle Bir Araya Geldi 8

Muhabir: (Kamuran Turgay)