Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, MHP Genel Merkezi’nin daha önce kamuoyuyla paylaştığı duyuruyu hatırlatarak şu ifadeleri kullandı:

"Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, 4 Şubat 2025 tarihinde önceden planlanan tetkik, tahlil ve check-up işlemleri için Kocaeli Gebze’de bulunan Anadolu Sağlık Merkezi’ne giriş yapmıştır. Yapılan değerlendirmeler sonucunda, daha önce operasyon geçirdiği kalp kapakçığında bir sorun tespit edilmiş ve başarılı bir girişimsel operasyon gerçekleştirilmiştir.

14 Şubat 2025 itibarıyla tedavi sürecini tamamlayan Sayın Genel Başkanımız taburcu edilerek Ankara’ya dönmüş olup, istirahat sürecinin ardından Allah’ın izniyle kısa süre içinde çalışmalarına başlayacaktır."

MHP yetkilileri, sosyal medyada yayılan asılsız iddialara itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi