TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve şampiyonluğu yüzde 99 oranında garantileyen Amedspor, yarın 15.00’da kendi saha ve seyircisi önünde Menemenspor’u ağırlayacak.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü maç biletlerini satışa çıkarırken satadyum önünde bilet kuyruğunda büyük bir izdiham yaşandı. Stadyum önünde bilet kuyruğunda bekleyen 16 kişi baygınlık geçirdi. Bunun üzerine bölgeye çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi.

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler, yarın 15.00’da Menemenspor’la karşı karşıya gelecek. Yönetim maç biletlerinin Kayapınar ilçesinde bulunan Diyarbakır Stadyumu'nda 17.00’de satışa çıkacağını duyurdu. Öğlen saatlerinden itibaren stadyum çevresinde bekleyen taraftarlar satışa çıkan biletlere bir anda hücum etti. Büyük bir izdihamın yaşandığı bilet kuyruğunda 16 kişi baygınlık geçirdi. Haber verilmesi ile olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi. Bilet satışlarının durdurulduğu alanda çevik kuvvet ekipleri güvenlik önlemleri aldı.

Amedspor şampiyonluğu taraftarı ile kutlayacak

Yarın oynayacağı Menemenspor maçında şampiyonluk turu atması beklenen Amedspor, Diyarbakır Stadyumunda şampiyonluğu 33 bin seyircisi önünde kutlamak istiyor.

Muhabir: (Murat Tanrıkulu)