Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde Ak Parti kongreye gidiyor. Yaklaşık 1 yılını dolduran mevcut Başkan Muzaffer Cengiz Özaydın, yeniden başkan adayı.

Tek liste ve tek aday ile yapılacak seçimli olağan kongre 19 Ekim Cumartesi günü Doğan Düğün Salonunda gerçekleştirilecek.

Ak Parti Bismil İlçe Başkanı Muzaffer Cengiz Özaydın, kongreye Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Diyarbakır Milletvekilleri, İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak ve çok sayıda davetlinin katılacağını belirtti.

Özaydın, “saat 10:45’te başlayacak kongremize tüm Bismil Halkımız davetlidir” dedi.

“Halkımıza hizmet etmeye devam etmek istiyoruz”

Başkan Özaydın, kongreye dair şunları söyledi:

“Ayın 19'unda cumartesi saat 10.45'te Doğan düğün salonunda bizim kongremiz olacak. Yaklaşık 1 yıldır ben ilçe başkanlığı görevini yürütmekteyim. Sayın genel başkan yardımcımız Erkan Kandemir ve ekibi ile sayın milletvekillerimiz ve il başkanımızın teveccühleriyle tekrar görevime devam etmeleri konusunda bize teveccüh gösterdiler kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biz kongreye gideceğiz Bismil’imizin tüm halkı A'dan Z'ye herkes o gün orada şölen olacak şekilde herkesi bekliyorum biz Bismil’e hizmet etmeye devam edeceğiz. Yollarımız var, organizemiz, kanallarımız için bunlar için tüm sorunlar için biz bu göreve tekrar talip olduk ve bu anlamda bu hizmetlerin devam etmesi için ve bu hizmetlerin daha güzel bir şekilde milletimize ulaşabilmesi için tüm gücümüz ile mücadele edeceğiz tüm Bismilli halkımız tüm Bismilli hemşerilerimiz o gün davetlimizdir o gün herkesi orada bekliyorum.”

Muhabir: (Murat Tanrıkulu)