Ak Parti Bismil İlçe Başkanlığı tarafından Altıok Mahallesi Kardeşlik Parkında kurulan standa gelen vatandaşlar, kendi el yazıları ile talep, istek, şikayet, görüş ve önerilerini yazarak ‘şeffaf sandık’ içerisine bırakıyor.

Konu ile ilgili konuşan Ak Parti Bismil İlçe Başkanı Muzaffer Cengiz Özaydın, yazılan mektupların Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne iletileceğini ifade etti.

Özaydın, bu standı açmalarındaki amaçlarının, vatandaşların sorunlarını, dertlerini cumhurbaşkanına direk olarak aktarması olduğunu vurguladı.

 

Özaydın şunları söyledi:

Ak Parti Bismil İlçe Başkanlığı’ndan ‘Cumhurbaşkanına Mektup’ Standı 4

“Bu çalışmamızın amacı vatandaşlarımızın dertlerini direk sayın cumhurbaşkanımıza yazmalarıdır. Burada A4 kağıdı var, zarf var vatandaşlar, istediği şekilde derdini, varsa bir problemini, varsa memleketin bir sorunu, varsa yol sorunu, kanal sorunu, her neyse insanların sayın cumhurbaşkanımıza kadar ulaşabileceklerini gösteren bir stant. Burada sayın cumhurbaşkanımıza direkt yazıyorlar gönüllerinden ne geçiyorsa cumhurbaşkanımıza göndermek üzere burada mektubu yazıyor, bu sandık ve bu zarflar sayın cumhurbaşkanımıza direkt gidecek.”

“Onların dertleriyle dertlenelim”

Ak Parti Bismil İlçe Başkanlığı’ndan ‘Cumhurbaşkanına Mektup’ Standı 3

Bu standın yanı sıra Ak Parti Bismil İlçe Başkanlığı olarak da her zaman vatandaşların yanında olduklarını belirten Özaydın;

“Biz vatandaşlarımızın dertleriyle dertleniyoruz onların sorunları ile ilgileniyoruz bize söyleyemediklerini de sayın cumhurbaşkanımıza da söyleyebilirler biz herkesten her kesimden varsa bir sorunlarını dinleyip o sorunu çözmek için bu standı açtık ve bizler de buradayız aynı zamanda partideyiz insanların dertlerini dinliyoruz, insanların sorunları ile ilgileniyoruz, biz burada vatandaşlarımız için varız eğer biz burada onlar için bulunuyorsak gelsinler sorunlarını bize dile getirsinler biz de onların dertleriyle dertlenelim varsa çözebileceğimiz bir meseleyi çözelim diye halkımızın içindeyiz halkımızın yanındayız biz onlar için buradayız.” Şeklinde konuştu.

Ak Parti Bismil İlçe Başkanlığı’ndan ‘Cumhurbaşkanına Mektup’ Standı 2

Ak Parti Bismil İlçe Başkanlığı’ndan ‘Cumhurbaşkanına Mektup’ Standı 3

Ak Parti Bismil İlçe Başkanlığı’ndan ‘Cumhurbaşkanına Mektup’ Standı 5

Ak Parti Bismil İlçe Başkanlığı’ndan ‘Cumhurbaşkanına Mektup’ Standı 7

Ak Parti Bismil İlçe Başkanlığı’ndan ‘Cumhurbaşkanına Mektup’ Standı 6

Muhabir: (Murat Tanrıkulu)