Ev sahibi Eyüp Sayın, olay anında çocuklarıyla birlikte başka bir odada uyuduklarını ve sabah uyandıklarında hırsızlığı fark ettiklerini belirtti. Sayın, hırsızların çocuk odası ve yatak odasını karıştırarak eşinin altınlarını ve bir miktar parasını çaldığını ifade etti.

Açık Pencere Hırsızlara Davetiye Çıkardı 2

Yaşanan hırsızlık olayında mağdur olduklarını belirten Sayın, yetkililerden hırsız ya da hırsızların yakalanmasını ve bölgede güvenlik tedbirlerinin artırılarak devriye gezilmesini talep etti.

"Hırsız ya da hırsızların yakalanmasını istiyoruz"

Açık Pencere Hırsızlara Davetiye Çıkardı 3

Güvenlik önlemlerinin ve devriyelerin artırılması gerektiğini vurgulayan Sayın, "Dün gece evde yatarken sabaha karşı hırsız ya da hırsızlar evimize girdi. Gece çocuklarımla başka bir odada uyuyorduk. Sabah kalktığımızda odaların dağıtıldığını gördük. Evde bile güvende değiliz artık. Odayı kontrol ettiğimizde eşimin altınlarının ve parasının çalındığını fark ettik ve jandarmaya haber verdik. Jandarma eve gelerek tutanak tuttu. Şu an mağdur durumdayız. Hırsızların yakalanmasını ve burada güvenlik tedbirlerinin alınarak sürekli devriye gezilmesini istiyoruz." dedi.

"Başkalarının zarar görmemesi için hırsız ya da hırsızlar yakalanmalı"

Açık Pencere Hırsızlara Davetiye Çıkardı 4

Torunlarının yatak odasındaki pencereden içeri girildiğini belirten anne Yıldız Sayın, "Hava sıcak olduğu için pencereyi açık bırakmışlar. Hırsız ya da hırsızlar buradan girip gelinimin altınlarını ve parasını çalmışlar. Biz de haberi alır almaz geldik ve evin dağıtılmış olduğunu gördük. Allah haklarını bırakmasın. Yetkililerden isteğimiz, başkalarının zarar görmemesi için hırsız ya da hırsızların yakalanarak cezalandırılmasıdır." şeklinde konuştu.

Açık Pencere Hırsızlara Davetiye Çıkardı 1

Kaynak: (İLKHA)