Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun, Şenyaşar ailesinin 6 yıl 4 ay sonra kurduğu taziyeyi ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu.

3 Kişi Öldürülmüştü 6 Yıl 4 Ay Sonra Taziye Kurdular 4

Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018’de yaşanan saldırıda yaşamını yitiren Hacı Esvet Şenyaşar ile çocukları Celal ve Adil Şenyaşar için 6 yıl 4 ay sonra kurulan taziyeyi ziyaret etti. Eş Başkan Hatun ile Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır, Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Devrim Demir, DEM Parti Hukuk Komisyonu Eş Sözcüsü Sevda Çelik Özbingöl, milletvekilleri, belediye eş başkanları, sivil toplum örgütleri ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri, Şenyaşar ailesi tarafından karşılandı.

Eş Başkan Hatun, Şenyaşar ailesi fertlerine başsağlığı dileklerini iletti.

Suruç Belediyesi ziyaret edildi

3 Kişi Öldürülmüştü 6 Yıl 4 Ay Sonra Taziye Kurdular 3

Eş Başkan Hatun, daha sonra Van, Mardin ve Dersim belediye eş başkanları ile beraber Suruç Belediyesi’ni ziyaret etti. Eş Başkan Hatun, Suruç Belediyesi Eş Başkanları Ayten Kaya ve Müslüm Baran ile belediye hizmetleri ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

3 Kişi Öldürülmüştü 6 Yıl 4 Ay Sonra Taziye Kurdular 2

Kaynak: (DBB Basın Bülteni)