22:23 Diyarbakır

Amedspor’un Menemen Belediyespor ile oynayacağı maçın biletlerinin satıldığı stadyum önünde yaşanan izdiham ile ilgili açıklama yapan Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, bilet almak için izdiham oluşturan taraftarları ‘provokatör’ olarak nitelendirdi.

21:38 Bölge

Erzurum’da Araştırma Hastanesi’nde vefat eden kişinin yakınları, sağlık personeline tepki gösterdi, olay yerine gelen polisler ile arbede yaşayan 3 kişi gözaltına alındı.

21:12 Bölge

Bitlis’te kontrolden çıkan minibüsün kaldırımda yürüyen vatandaşların arasına dalması sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

20:27 Şanlıurfa

Şanlıurfa'da dolu ve sağanak yağış etkili oldu. Birçok kırsal mahalle sel suları altında kaldı.

19:08 Diyarbakır

Diyarbakır’da Amedspor biletlerinin satıldığı stadyum önünde izdiham yaşandı, izdiham sırasında 16 kişinin baygınlık geçirdiği öğrenildi.

18:35 Diyarbakır

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde buldukları yabancı bir cismin patlaması sonucu 2 kardeşten biri yaşamını yitirirken diğeri de ağır yaralandı.

18:06 Şanlıurfa

Şanlıurfa’da jandarma tarafından silah kaçakçılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda silah ele geçirilirken 5 şüpheli gözaltına alındı.

17:55 Diyarbakır

Diyarbakır'da kalp krizi geçiren 82 yaşındaki kadın, ambulans helikopterle hastaneye ulaştırıldı.

17:18 Diyarbakır

Diyarbakır’da sokak ortasında yaşanan silahlı kavga sırasında yoldan geçen ve herhangi bir şeyden haberi olmayan yaşlı adam göğsünden vurulması sonucunda ağır yaralandı.

17:12 Dünya

ABD’nin Pensilvanya eyaletinde bir Cane Corso ve 3 pitbull cinsi köpek, köpeğini gezdiren bir kişiye saldırdı. Şahıs, polisin ateş açması sonucu kurtulabildi.